Landelijk onderzoek tevredenheid huurders

logoWoonservice

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?
Woonservice biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!
Uw mening telt!
Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend, is bij u planmatig onderhoud uitgevoerd of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van Woonservice? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer huurders de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn.
Waarom dit onderzoek?
Woningcorporaties werken met elkaar aan een landelijk onderzoek over de prestaties van corporaties. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit gebeurt door USP marketing consultancy in samenwerking met KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, is opdrachtgever voor dit onderzoek.

Lees het bericht verder bij woonservice.nl