Voor niets gaat de zon op


Wat van de zon komt, kost niets. Waarom zouden we er dan geen gebruik van maken? Steeds meer huurders ontdekken de voordelen van zonne-energie. Zij besparen zo gemiddeld € 340,- per jaar op hun energierekening, afhankelijk van de ligging van de woning.
Internetten, de was doen, TV kijken. De maandelijkse energierekening vormt een groot deel van uw woonlasten. Omdat Woonservice wonen betaalbaar wil houden, investeren wij fors in energiebesparende maatregelen. Dit levert u niet alleen geld op, het is ook nog eens goed voor het milieu. Voor € 12,- per maand plaatst Woonservice acht zonnepanelen op uw woning. Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Dan tellen de kosten voor zonnepanelen mee bij het berekenen van uw toeslag.

Kom ik in aanmerking?

Iedere huurder mag gebruik maken van ons aanbod. Wij stellen alleen als voorwaarde dat uw woning geschikt moet zijn voor zonnepanelen. We kijken daarbij o.a. naar de ligging van uw woning ten opzichte van de zon.

Geld besparen?

Stuur dan een e-mail naar mijnkeuze@woonservice.nl met als onderwerp aanvraag zonnepanelen. Vergeet hierbij niet om uw adresgegevens te vermelden, zo kunnen we direct kijken of uw woning geschikt is.