Woonservice Buurtfonds doneert € 15.000,-

Woonservice Buurtfonds heeft begin februari € 15.000,- gedoneerd. Het bedrag kwam ten goede aan Dorpshuis t’ Haoler Hoes uit Hooghalen, speeltuinvereniging Noorderesch uit Exloo en Stichting Dierenweide Stroomdal uit Beilen. Met de bijdragen uit het buurtfonds wil Woonservice buurtbewoners helpen met het creëren van een prettige buurt, waar het fijn wonen is.
Het Woonservice Buurtfonds geeft een financiële bijdrage aan ideeën die bijdragen aan een veilige, gezellige of schone buurt. Bewoners kunnen via de website van Woonservice zelf een aanvraag indienen voor het fonds. Woonconsulent Yvonne Stel: “Een commissie bestaande uit medewerkers van Woonservice beoordeelt drie keer per jaar de aanvragen. Hierbij kijken we onder andere of het project een breed maatschappelijk karakter heeft. En het project moet bij voorkeur een blijvend karakter hebben.”